Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Icom VHF IC-M400BB

IC-M400BB består av to deler, en ”black box” og en Commandmic™. Alle funksjoner inklusiv DSC-drift gjøres fra Commandmic™ HM-195B sammen med radioenheten. IC-M400BB kan installeres på en skjult plass.

Nytt intuitivt brukergrensesnitt
Det nye menysystemet deles med Icoms nyeste modeller, IC-M423 og IC-M91D. Under displayet sitter funksjonsknapper som gjør navigeringen i menysystemet enklere.

Aktiv støyredusering
Den innebygde aktive støyreduseringen minsker bakgrunnsstøy opp til 90 %, og forbedrer både utgående og inngående samtaler. Man kommer til å høre og høres bedre og tydeligere!

10 W høyttaler, megafon og tåkelur
IC-M400BB har en innebygget 10 W forsterker som øker lydnivået når en ytre høyttaler brukes. Ved hjelp av funksjonen for allment utrop kan du prate i mikrofonen som en megafon. Tåkeluren kan også sende lydsignal til den eksterne høyttaleren.

Innebygget DSC klasse D
Den innebygde DSC klasse D overvåker kontinuerlig aktivitetene på kanal 70 (DSC-kanal), selv når du tar imot en annen kanal.

Ekstern GPS som tilvalg
Når IC-M400BB er koblet til en ekstern GPSmottaker vises aktuell posisjon og tid på displayet. Radioen bruker vanlig NMEA0183-format for overføring fra GPS.

AIS med MA-500TR som tilvalg
Når MA-500TR klasse B AIS-transponder kobles til kan AIS-målanropsfunksjonen gjøre et enkelt DSC-anrop uten at MMSI-nummer må
tastes inn manuelt.

COMMANDMIC™ som standard
Med COMMANDMIC™, HM-195B kan du enkelt styre samtlige funksjoner på IC-M400BB. Avstanden mellom radioenheten og HM-195B kan være opp til 12 meter.

Leveres med
Commandmic HM-195B, monteringsbøyle, DC-kabel og samtlige maritime kanaler.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn